tiistaina, lokakuuta 12, 2010

Etsitään meidän vanhoja hevosia

Laitoin ht.netiinkin jo ilmoituksen, mutta haluaisimme kuulla meidän vanhojen hevosten, kasvattien ja muiden vähänkään meihin liittyvien hevosten kuulumisia. Tässä tuo ilmoitusteksti tännekin, kommentteihin saa kirjoitella hevosten kuulumisia ja muuta aiheeseen (lähes) liittyvää.

Omistatko hevosen, jonka omassa nimessä tai suvusta löytyy seuraavia tunnuksia:
- Ion, Ionin, Iostream (jälkimmäiset ravureita tai peitsareita)
- Gin (pääasiassa ahaltekejä)
- MVS, BDJ, AZT, Marinean (vanhempia hevosia)
- GA (nimen perässä, suvuttomilla tuontihevosilla, enimmäkseen laukkahevosia, mutta myös muita)
- tai muita hevosia, joiden tiedätte tai edes epäilette joskus olleen minun, Marinkan, Marinean, Ionicin, Gin Ahaltekin tai Pinkin omistamia, tuomia tai muuten vain on jotain yhteyttä näihin.

Haluaisin kuulla tällaisista hevosista tai niiden sukulaisista KAIKEN. Linkittäkää tähän hevosianne, kertokaa kuulumisia, hehkuttakaa, kaivaka ne unohtuneet yksilöt jostain (emme me suutu siitä että joku on hevosensa unohtanut) ja ihan mitä tahansa. Kiitos!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nyara GA x (http://chigeon.webs.com/rp/nuppu.html) on meille Chigeon poniesissa. Tamma on jo 19-vuotias ja tehnyt nyt kolme orivarsaa. Se tullaan astuttamaan luultavasti vielä kerran tai korkeintaan kaksi, jos saataisiin vaikka tammavarsa vielä (: Nyaran varsoista kaksi on jo onneaan radoilla kokeillut, ponilaukoissa juossut risteytysori Fight 'Cause Me Chig on menestynyt kohtalaisesti ja noussut G1-tasolle (tosin sukuluokituksen avulla). Angloarabiori Dacapo Chig x ei ole menestynyt kovin kummoisesti ja se myydään luultavasti ratsuksi tämän kauden lopussa.
Nintsu

Aavi S. (VRL-1354, KaRa) kirjoitti...

Heippa, mitä meinaa vanhat hevoset? Minulta löytyy tietysti paljon teidän kasvatteja, mutta myös hevosia, joiden suvuista löytyy teidän vanhoja hevosia paljon. Vanhin teidän hevonen minulla tällä hetkellä on Diana Iostream, http://107steps.net/aavistus/park/wb/hevoset/dianaiostream.html, tosin tamma on tällä hetkellä aika pahasti heitteillä. Onpahan kuitenkin. :D Oria koitin hakea hetken aikaa tammalle, mutta koska sitä en löytänyt, tamma on nyt tuuliajolla ajan x.