torstaina, helmikuuta 09, 2012

Twiit!

Kaikkea pitää kokeilla, paitsi kansantanhuja, sanoo vanha kansa (tai joku), joten mahtaakohan Ionic olla ensimmäinen suomalainen virtuaalitalli, jolla on oma twitter-tilinsä? Jos muilla talleilla on vastaavia tai tiedätte muita virtuaalihevosiin/-eläimiin liittyviä Twitter-tilejä, niin ilmiantakaa ne kaikin mokomin. Ja ilman muuta alatte tietenkin seurata meidän Twitteriä!

Idea syntyi noin 15 sekunnissa, kun mietin että eräs ajatus pitäisi jakaa muiden kesken, mutta ajatuksesta ei ole blogitekstiksi asti. Tai no, tietysti se yhden lauseenkin blogipostaus olisi teknisesti blogipostaus, mutta silti. Niinpä mieleen putkahti Twitter.
En käytä Twitteriä muuten, joten se on ihan uusi juttu minulle ja ainakin nyt aluksi tuntuu vähän siltä, ettei sitä oikein osaa käyttääkään oikein, ne kaikki risuaitamerkit sun muut, pelottavaa. Vanha koira saattaa kuitenkin oppia uusia temppuja, joten katsotaan miten tuon kanssa käy.

2 kommenttia:

Aavi S. (VRL-1354, KaRa) kirjoitti...

Mun täytyy tunnustaa, etten oikeastaan ole koskaan viitsinyt perehtyä niin paljon, että tietäisin edes, mikä koko twitteri on. :O

Nerith kirjoitti...

On käynyt mielessä parikin kertaa, mutta jotenkin sille ei vain ole lämmennyt. Ehkäpä taustalla on pelko sekoittumisesta oikeiden tallien kanssa, vaikka suomalainen laukkatalli nyt onkin epärealistinen.
Laitan kuitenkin teidän tilin seurantaan mielenkiinnosta :)