lauantaina, marraskuuta 20, 2010

Steeplechase Series loppusuoralla

Pinkin ensimmäinen Steeplechase Series - risuestearvokilpailusarja on nyt jännittävimmässä vaiheessaan, finaali juostaan maanantaina 22.11.2010. Kolme osakilpailua on siis takana ja viimeinen, pisin ja haastavin on vielä jäljellä.

Sarjan selkeätä johtopaikkaa pitää tällä kertaa Karma & Effectin kuusivuotias Irish Sport Horse-ori Radical Timeway ja jos se ei hyydy aivan täysin viimeisessä startissa, on meillä tässä voittaja. Kisaindeksi kolmen startin jälkeen on 0,2593.

Kakkostilaa pitää tällä hetkellä niukasti hallussaan Driftawayn täysiveritamma Mississippi Queen, sen kisaindeksi on 0,4074 eli sekin vielä alle 0,45:n vaatimuksen. Lähellä sitä kuitenkin on 0,444:n kisaindeksillä Karman täysiveritamma The Last Dance ja näiden tammojen välillä voi tapahtua vielä mitä tahansa. Kummallakin on aseet jopa koko sarjan voittoon, jos viimeisessä startissa menestyvät hyvin ja toisaalta taas ennakkosuosikki Radical Timeway epäonnistuu.

Neljännellä ja viidennellä tilalla ovat Driftin Mr. Crowley ja Pinkin Athabaska GA, joiden kisaindeksit ovat tällä hetkellä siinä 0,5:n pinnassa. Niillä ei ole enää mahdollisuutta saada kisaindeksiään alle 0,45:n, joten ne ovat ulkona varsinaisesta voittokamppailusta.

Ei kommentteja: