sunnuntaina, joulukuuta 19, 2010

Pretty In Pinkin lopulliset tulokset

Toista kertaa järjestettävä Pretty In Pink - arvokilpailusarja on nyt saatu päätökseen ja suureksi ilokseni voin todeta, että osallistujia oli paremmin kuin viime vuonna ja että useimmista sarjoista saatiin jakaa se ylimääräinen palkinto voittajalle (jonka rajana on 0,45:ttä parempi kisaindeksi). Mukana oli todella kovia tammoja ja kisa oli tiukka ihan loppumetreille asti. Siitä kirjoitinkin toiseksi viimeisen osakilpailun jälkeen.

Juvenilen sarjavoiton vei odotetusti Trihaltonin Zora Juice hurjalla 0,3:n kisaindeksillä ja sijoituksin 1/3, 1/5, 2/6 ja 2/6. Kehottaisin panemaan visusti mieleen tamman nimen siinä vaiheessa kun aletaan järjestää preppilähtöjä BC Juvenile Filliesiin. Ei tarvita kovin kummoista ennustajaa, jotta voisi kuvitella tamman pärjäävän.

Sprinterissä voitti myös melko odotetusti Farleigh Legacy (om. Driftaway), mutta Crown Stablen Mystery Island oli tiukka vastus loppuun asti ja sijoittui tänäänkin paremmin kuin Farleigh Legacy. Sen kisaindeksi oli 0,41, mutta se jäi huonommaksi kuin Legacyn 0,35.

Ja Milerin meni voittamaan meidän oma Unity Spirit GA! Sehän oli ennen viimeistä osakilpailua niukasti jäljessä Crown Stablen k. Lost Soulia. k. Lost Soul joutui kuitenkin tänään antamaan periksi sekä Unitylle että Trihaltonin Mysophobia RVC:lle, joka muuten voitti viimeisen startin. Ja lopputulos oli äärimmäisen tiukka, Unityn kisaindeksi oli 0,40, Mysophobian 0,43 ja k. Lost Soulin 0,45. Tämä on huikea saavutus kaikilta tammoilta ja harmittaa etten voi jakaa ylimääräistä palkintorahaa näille kahdelle.

Dirt Milerin voitti Karman Valentina CTB, mutta koska sen kisaindeksi jäi 0,56:een, se ei saanut ylimääräistä palkintosummaa sarjavoitostaan. Tämän päivän Dirt Miler oli kuitenkin meidän pinkkiläisten päivä, sillä tammamme Lazy Lene GA ja Going To Ibiza GA ottivat kaksoisvoiton! Lenellä on tältä kaudelta jo alla Churchill Downs Stakesin voitto ja kolmas sija True North Handicapissa, jonka myötä se käsittääkseni on prepannut BC Sprintiin sekä sinne pisteitä tuomassa voitot kaikilta grade-tasoilta tänä CAS-vuonna.

Semistayerin voitti ylivoimaisesti Driftawayn Townsend Mayzie, muilla osallistujilla ei ollut mitään jakoa. Sen kisaindeksi on 0,38 ja sijoitukset 3/6, 1/4, 1/4 ja 2/4. Myös tämän tamman nimi kannattaa painaa muistiin siinä vaiheessa kun juostaan tämän vuoden Breedersiä. Toivon mukaan se nähdään siellä.

Stayerissa käytiin lopulta tiukanlainen kisa Karman Hate That I Love Youn ja Carterin Shamandalie CTB:n kesken, sillä Shamandalien kisaindeksi oli sekin hieno 0,43. Tosin Hate That I Love You on tehnyt selvää jälkeä PIP-lähdöissä ja sen kisaindeksi oli päivän paras Zora Juicen ohella eli 0,3. Kehotan kuitenkin pitämään tulevaisuudessa silmällä myös kolmanneksi tullutta Carterin Feminine Fancy RVC:tä, joka voitti kaksi viimeistä osakilpailua ylivoimaisesti. Nouseva lupaus, sanoisin.

Onnittelut kaikille voittajille ja muille, jotka ovat saaneet sijoituksia ja palkintorahoja PIP-lähdöistä!

Ei kommentteja: