perjantaina, tammikuuta 06, 2012

Tijuanan hevoset

Tijuana Stables on ollut toiminnassa useita vuosia ja ollut varsin merkittävä (joskus jopa ainoa!) tekijä useiden harvinaisten rotujen jalostuksessa. Niinpä Tijuanan lopetusuutinen ei ollut iloinen asia. Vielä pahempi oli se, että Tijuana oli omistajansa palvelimella, jonka sopimus irtisanotaan helmikuussa, joten hevoset tulisivat katoamaan virtuaalimaailmasta tyystin. Ja sehän nyt ei millään käy.
Niinpä me otimme yhteyttä omistajaan ja tarjouduimme ottamaan hoteisiimme Tijuanan hevosten sivut. Ja sehän onneksi onnistui! Saimme kaikkien hevosten sivut itsellemme näppärästi zip-pakettina ja nyt ne on purettu Ionicin alle. Sivulistaus löytyy osoitteesta http://www.hevosmaailma.net/Ionic/Arkisto/Tijuana/. Se on toistaiseksi pelkkä listaus, mutta tarkoitus olisi tehdä sille jonkinlainen pääsivu, josta löytyisivät hevosten oikeat nimet ja linkit sivuille.
Hevoset katsotaan kuolleiksi, niitä ei myydä mihinkään, ei kilpailuteta eikä käytetä jalostukseen, vaikkei sivuilla olisikaan merkintää hevosen kuolemasta. Kuitenkin olisi toivottavaa, että jos joku on tuosta hevoslistasta takavarikoinut kasvattinsa takaisin (sen saa toki tehdä), ilmoittaisi siitä meille, niin voisimme päivittää uuden linkin tuonne arkistoon.

Muistutuksen vuoksi: Amelien (ja mahdollisesti muutaman muunkin lopettaneen ja sivut hukanneen tallin) hevoset löytyvät arkistoituna osoitteesta http://pelastetut.99k.org/lista.html.

2 kommenttia:

Tuire N. kirjoitti...

Aivan loistavaa, että jotkut jaksavat nähdä tällaista vaivaa! Itsellä ei ole kuin yksi kasvatti Tijuanan hevosesta, mutta sekin olisi harmittanut kovasti, jos emän sivu olisi kadonnut.

Aavi S. (VRL-1354, KaRa) kirjoitti...

Kiitos tästä listauksesta. Tuolta löytyikin pari omaa kasvattia, mutta en niille toistaiseksi tee mitään, tarvetta ei itsellä noille ole nyt, kun minulla mangalargoja ja fox trottereita on tallissa niin vähän, pelkästään ko. varsojen vanhemmat. Jossain vaiheessa voisin ko. hepoille ilmoittaa sitten vanhempien sivut, ne kun eivät tällä hetkellä sattuneista syistä ole netissä, että jos jaksatte kasvattien sivuille niitä päivitellä niin saisi sen puolen kuntoon? :)