keskiviikkona, huhtikuuta 11, 2012

Itsensähaukkumispostaus

Varoitus: sisältää asiatonta kielenkäyttöä

Saimme taannoin blogistamme palautetta, kuinka ilkeästi haukumme muita ihmisiä (omaksi puolustukseksemme sanottakoon, että harvoin nimiä suoraan mainiten), joten otetaan vahinko takaisin ja haukutaan vaihteeksi itseämme ja tallejamme.

Ionic: se ei toimi. Navigointi on kehnosti toteutettu, koodi on yhtä saatanan katastrofia, joka ei mene mistään validaattorista läpi, koska ne eivät edes tunnista sitä html:ksi. In English - osio on unohdettu, vieraskirja samoin. Yhteystietoja ei ole merkitty tarpeeksi selvästi.

Ja liian isokin se on, yksinkertaisimmatkin päivitykset laahaavat perässä, en halua edes puhua kasvattilistasta, joka on menossa vuodessa 2010. Hevosia on hemmetisti liikaa. Kuvia on liian vähän. Luonnekuvauksia ei juuri lainkaan. Kisoja hädin tuskin kellään. Varsojakaan ei kovin monella ole tarpeeksi. Vanhat hevoset kökkivät vielä tallissa, kun ei olla saatu aikaiseksi teettää varsojakaan tai muuten vain ei raaskita lopettaa, kun eihän sitä koskaan tiedä, jos jotain hevosta vielä sattuisi tarvtsemaan. Kuvat ovat huonolaatuisia ja osa aika pieniä. Se mikä oli vuonna 2002 ihan ok kuvan koko, on nykyään liian pieni. 400 pikseliä leveällä kuvalla ei kukaan tee enää mitään. Niin ja on laittomia kuvia ja epämääräisiä tai vääriä tekijänoikeusmerkintöjä. Ja hevosilla on toisinaan aivan karseita rakenteita.

Hevosten sivuilla saattaa olla vanhentuneita VRL-tunnuksia, sikäli jos niitä on lainkaan. Kaikkien sivuilla ei lue omistajien VRL-tunnuksia.

Kahden edellisen kappaleen kohdat koskevat myös Gin Ahaltekia.

Omistajat: unohdamme ylipäänsä kaiken, merkitä astutukset orien sivuille, lisätä tilausvarsat kasvattilistalle, infota tilaajaa kun varsa on syntynyt, tehdä sivut ostamillemme tai varaamillemme hevosille tai ainakin ilmoittaa uusi osoite myyjälle. Unohdamme vastata maileihin säädyllisessä ajassa, koska emme jaksa/ehdi/viitsi kun on mielenkiintoisempaakin tekemistä, kuten juoruta toistemme kanssa. Me olemme leväperäisiä!

Olemme joka hemmetin väritopikissa pätemässä tietoinemme, heittelemässä outoja värimahdollisuuksia ja puhumassa esperantoa genotyypeistä, kyselemässä vaikeita asioita kuten hevosten rotuja, lisäkuvia tai vanhempia. Kuvittelemme olevamme suuriakin väriguruja, vaikka tiedoissamme on isoja aukkoja, jotka tiedämme jopa itse. Vähän sama juttu käytettävyys-, rotu- ja rakennekysymyksissä. Me olemme besserwissereitä!

Ja sitten tässä blogissa on kategoria nimeltä "muiden nälviminen" eli haukumme siis toisten tekemisiä ja sanomisia emmekä aina mitenkään kauniisti, saati että imartelevasti. Haukumme mielellämme tai ainakin ohimennen vähättelemme puskanickejä, sikakisaajia, liian grafiikkapainotteisia talleja ja vähän kaikkia muitakin, jotka eivät satu nyt just miellyttämään. Lisäksi moneen kertaan blogissakin on vilahtanut sana "teini" vähemmän mairittelevilla lisämääreillä höystettynä: kaikkivaltias virtuaalihevostelija-teini, hormonihöyryinen teini ja niin edelleen. Olemme ilkeitä kiusaajia ja vieläpä ikärasisteja! Ja sitten me kitisemme jos meitä vähän näpäyttää ikävuosien määrästä. Lisäksi sanomme sitä haukkumista herättelyksi tai joksikin muuksi, joten olemme myös tekopyhiä.

Pitäisiköhän pyytää anteeksi? Ehkä siitä ei ole mitään apua, koska aiomme jatkaa tällä linjalla hamaan tulevaisuuteen, kaikesta huolimatta.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

... ja juuri siksi tämä blogi on paras johon olen koskaan törmännyt (: