sunnuntaina, elokuuta 06, 2017

Tervetuloa takaisin

Kuukauden tauko on taputeltu ja elokuu on täällä. Oli hyvä tauko, vaikka taisinkin potea räkätaudin eri asteita suurimman osan ajasta. En kerro enempää etovia yksityiskohtia, tyydyn vain toteamaan että lentsusta huolimatta heinäkuun saldo jäi selkeästi plussalle. Positiivisia asioita olivat ainakin seuraavat jutut:
– Se räkätauti meni ohitse
– Uusi näyttö
– Kahden viikon loma ja läheskään joka päivä ei satanut
– Uuden asunnon osto (sanoisin kyllä "Jaiks!")
– Erinomainen tauko bloggaamisesta, ei ollut ikävä mutta nyt ei yhtään harmita tarttua näppikseen uudestaan
– Erinomainen parin viikon tauko myös virtuaalihevosista, mistä tuloksena seuraava kohta
– Uusia ideoita ja ajatuksia virtuaalihevosten ja -hevostelun suhteen (ei kannata säikähtää, ei mitään radikaalia ole tapahtumassa)
– Silitin hirveä
– Kotimaanmatkailun tiimoilta löytyi taas uusia, mielenkiintoisia paikkoja: ravintoloita, kahviloita, kauppoja, maisemia, luontokohteita
– Automaatti-ilmastointi ja vakionopeudensäädin! (liittyy osin edelliseen kohtaan)
– Marraskuulle varattiin matka Lontooseen

Blogin loppukesä (kieltäydyn käyttämästä elokuusta nimitystä alkusyksy) näyttää kovin väripainotteiselta, jatkan väriteoria-sarjaani ja muutamia muitakin väreihin liittyviä aiheideoita on pyörinyt päässä. Anteeksi, lupaan sitten myöhemmin kirjoittaa jostain muustakin! Jotenkin juuri nyt kuitenkin nämä väriasiat ovat nyt kovasti pinnalla ajatuksissa, minkäs sille mahtaa. Ja kuten aina, aiheideoita otetaan mielellään vastaan jos teillä lukijoilla sellaisia on.

Loppuun sitten terveisiä reissun päältä:

–S

Ei kommentteja: