maanantaina, syyskuuta 01, 2008

Ardour Lipizzans

Ymmärtääkseni Cseppin entinen omistaja jatkaa edelleen lipizzojen parissa. Csepp on siirretty toiselle omistajalle, mutta Ardour Lipizzans on Niian uusi lipizzasiittola.
Mielestäni on erinomaista, että niinkin harvinaisella mutta hienolla rodulla kuin lipizzalla on edes pari pientä kasvattajaa. Toivottavasti sekä Csepp että Ardour ovat pitkäaikaisia talleja!

Itse en yleensä pidä näistä yksisivuisista talleista, mutta Ardourin kohdalla se toimii loistavasti. Tavaraa ei ole liikaa, jolloin sivusta ei ole tullut pitkää kuin nälkävuosi. Muutenkin talli on hirmuisen yksinkertainen, hevosten luonnekuvaukset ovat lyhyet mutta ytimekkäät, ulkoasu pääpiirteissään mustaa tekstiä valkoisella taustalla ja kaikkinensa talliin ei "tukehdu". Tuolla on kiva käydä!

Pyysin jo astutusta eräälle Ardourin oreista, ajattelin astuttaa meidän ainokaisen lipizza-tamman ja mistä sitä tietää vaikka noita lipizzoja hankkisi muutaman lisääkin?

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ardour on kaunis. Mäpäs hankin jo sieltä kasvatinkin, ihastelkaa Ardour Petranaa. http://tikkaripuisto.net/stables/hevot/ardourpetrana.html