tiistaina, syyskuuta 30, 2008

Synttäreitä odotellessa

Mein Gott! Tammikuun 18. päivään on enää reilu kolmisen kuukautta aikaa. Tiedättekö mitä se tarkoittaa? Ionic täyttää 5 vuotta! Ionicin "oikeata" syntymäpäivää en muista, ehkä sellaista ei ole olemassakaan, mutta pääsivu on luotu 18.1.1004, joten pidän 18.1. Ionicin syntymäpäivänä. Jo pelkästään tästä voi päätellä Ionicin olleen paras ideani ikinä. Kaikilla kantakirjapisteillä, kisakalentereilla, luonnekuvauksilla ja YLA-palkinnoilla voi pyyhkiä takapuolensa, "Ionic way of life" on paras ja ainoa tapa meille.

Mitähän repäisevää keksisi syntymäpäivän juhlistamiseksi? No, tarvitseeko sitä nyt mitään niin erityisesti? Varmasti foorumeissa tulee asiaa hehkutettua, kaikkien "minä kisaan tuhat kisaa jokaisella hevosellani"-tiukkapipojen suureksi ärsytykseksi.

2 kommenttia:

aavistus. kirjoitti...

Onneksi olkoon näin etukäteen jo Ionicille! Se on puoli vuosikymmentä takana, pitkä aika monelta kantilta katsottuna. Immortelle Park taas viettää ensi kuussa 3-vuotispäiviä, ehkä tänä vuonna jo uskaltaisi hehkuttaa kun aiemmin ei ole ollut tarvetta. :)

Anonyymi kirjoitti...

typo? "pääsivu on luotu 18.1.1004"

Mutta onnea onnea! Ei kyllä monella riitä kärsivällisyys / muutoin anna elämä myöten noin pitkään yhtä tallia pyörittää! Hieno saavutus kyllä