maanantaina, syyskuuta 08, 2008

Laukkauutiset

Päivitin juuri nettiin tulokset tämän päivän LJ-laukoista. Omat hevoset pärjäsivät varsin kivasti, eniten lämmittää terskitamma Annalena Ionin voitto kolmansissa laukkakisoissaan! Hienoa, ehkä tästä tammasta ei tulekaan mitään mutasarjojen juoksijaa, joita meillä tuntuu olevan tallit täynnä.
Murheenkryynimme, toinen laukkaterskitamma Godiva Ion voitti myös allowancelähdön, mutta kun lähdössä on kaksi hevosta kokonaisuudessaan, sitä ei voi parhaalla tahdollakaan sanoa miksikään huippusuoritukseksi... Mutta jos nyt en kuitenkaan ihan vielä sitä heivaisi pois radoilta, jos se pärjäisi G3-tasolla vähän paremmin?
Sen sijaan Gin Gaiana saa vielä armoa nuo kaksi St Empyreanin lähtöä ja jos niistä ei tule voittoa, niin tekisi mieli sanoa että kuoppa odottaa, mutta ei ehkä ihan kuitenkaan. Ehkä Gaiana saa hetken kisataukoa ja kokeillaan 5-vuotiskaudella vielä kerran.

Il'yan tulokset eiliseltä ovat tulleet myös, mutta niissä ainoa ilahduttava asia oli Gin Jacekin kakkostila allowancessa ja Gin-kasvattien kaksoisvoitto orien maidenissa, CATin omistama Gin Zadok voitti ja Il'yan Gin Oleg oli toinen. Hienoa, poijjaat!

Ei kommentteja: