perjantaina, marraskuuta 28, 2008

Mitä kuuluu, virtuaaliblogit?

Alkukesästä virtuaalibloggaus oli hip'n cool, mutta kuten kaikki muotivillitykset, sekin laimeni hyvin äkkiä. Itse asiassa liiankin äkkiä siihen nähden, että tämä oli villitys, jota lämpimästi kannatin. Mitä siis kuuluu virtuaalihevosblogien maailmaan tänään, 28.11.2008?

No, tämä meidän blogi. Luultavasti aktiivisempi kuin kaikki muut blogit yhteensä, mutta on meitä kaksi kirjoitusvimmaista kirjoittajaakin tätä tekemässä.

Divine Angelin tallikirja
Onko tämä oikeasti ollut toiminnassa jo vuodesta 2005 asti? Jos on niin hatunnosto enkä enää mainosta meidän blogia vanhimpana yhä aktiivisena virtuaaliblogina. En ole tutustunut tähän blogiin vielä kovinkaan perusteellisesti, muttei vaikuta yhtään huonolta.

Immortelle Parkin blogi
Yksi suosikeistani, melko aktiivinen ja asiaa laidasta laitaan. Paljon tietysti meitä kiinnostavaa juttua mm. venäläisistä.

Kerpan virtuaaliblogi
Toinen suosikki, hieman satunnaisesti päivittyvä tosin, mutta yleensä erinomaista pohdintaa eri aiheista. Tätä lisää!

Konxdale Farm
Itselleni uuri tuttavuus, toiminut jo jonkin aikaa, muttei järin aktiivinen. Toivottavasti aktivoituisi, vaikuttaa ainakin nykyisen perusteella ihan kiintoisalta.

Nuuhkun Tallin blogi
Tämä on myös uusi blogi. Aktiivisuudesta ei voi juuri puhua, toivottavasti myös tästä tulisi aktiivinen blogi.

Sasnakin uutisblogi
Laukkauutisia Sasnakista, mielenkiintoista luettavaa ja päivitystahti vähintäänkin kelvollinen. Näitä on kiva lukea, muidenkin laukkatallien kuulumisia lueskelisin ihan mielelläni.

SB Dressage
Ollut mukavan aktiivinen, 11 bloggausta kuukautta kohti on jo hyvä saavutus. Nyt marraskuussa tahti olisi ikäänkuin hiljentynyt, toivottavasti ei unohdu kokonaan! Tallin omia asioita, vähemmän näköjään yleistä virtuaalimaailman pohdintaa.

Tijuanan virtuaaliblogi
Yksi aktiivisimmista ja vanhimmista toimivista blogeista, luulisin. Tijuana on jaksanut kirjoitella melko paljon, tekstit ovat lyhyitä, mutta eipä tässä romaaneja aina jaksaisi lukeakaan. Mielenkiintoinen koska käsittelee harvinaisia rotuja.

Tupla-H
Ei juuri juhli suurilla kirjoitusmäärillä, mutta pääasiassa ihan hyvää tekstiä. Toivottavasti ei ottanut nokkiinsa meidän hyökkäyksestä tuota tekijänoikeusjuttua vastaan.

Viivin virtuaaliblogi
Uusi blogi meille, vaikuttaa toistaiseksi kivalta, joskaan ei turhan aktiiviselta. Seuraillaan.

Virtuaalinarina
Loppuikohan narinanaiheet kesken? Kohtuullisen hyvä blogi ollut, mutta pitkä tauko syö kiinnostavuutta.

Virtuaalisia vuodatuksia
Päivittyy aika satunnaisesti, mikä on huono juttu. Käsittelee enimmäkseen raviasioita ja se on hyvä juttu, koska aihe kiinnostaa minuakin.

Esteblogi
Hohhoijaa, unohdettu.

Virtuaalitallien pelätty maailma
Aloittava blogi, josta toivon hyvää ja aktiivista blogia. Ensimmäinen teksti ei ihan vakuuta sekavuudellaan, mutta eipä meidänkään tekstit aina mitään kaunokirjallisuuden kukkasia ole.

Virtuaalimaailma tänään
Harmi että Meepulta loppui ideat ja inspiraatio kesken. Tämä blogi oli koko elinaikansa ihan ykkösblogien joukossa.

Isilme
Päivittyy niin harvoin ja epäsäännöllisesti että olemme poistaneet tämän jo listoilta. Ei jaksa kiinnostaa.

Firefoot
"Lomaillut" lokakuusta asti, joten epäilen että se oli tämän blogin kohtalo. Harmi, koska tämä oli todella mielenkiintoinen blogi seurailla.

VRL:n Uutisvuoto
No tätä ei nyt kukaan ole ottanut vakavasti blogina pitkiin aikoihin.

Heittäkää kommenttia, jos tiedätte tai omistatte muita virtuaaliblogeja. Kuulemme niistä aina mielellämme!

4 kommenttia:

Aavi S. (VRL-1354, KaRa) kirjoitti...

Pakko mainostaa meidän "hyvää tallihenkeä", sillä yksityistallimme blogiin kirjoitellaan melko säännöllisesti, myös yksityiset hevosenomistajat käyttävät blogia, ei vain tallin pitäjät. :) Blogi tosin on enemmänkin "tallikirja", tarinamuotoista mielukuvituspäiväkirjaa. :)

http://kapalarinne.blogspot.com/

Icengard kirjoitti...

Omani on raviaiheinen "Virtuaalihörinät", joka ei tosin ole kaikkein aktiivisin blogi. Yritän kuitenkin kirjoitella aina kun saan sopivan rakosen, eikä ole "tärkeämpää" tekemistä :)

http://www.icengard.vuodatus.net/

Latu kirjoitti...

Nuuhkun blogi on nyt aktiivistunut, koska kuten siellä oivasti totesin, vain minä taidan voida unohtaa että omistan blogin ja miettiä sitten että pitäisiköhän muistaa jotakin. :)

Päivittäin en päivittele, mutta aina silloin kun on sellainen fiilis että pitäisi saada sanoa sanottavansa.

Marsupieni kirjoitti...

Ei tuo Divinen kirja ole kuin ehkä puolisen vuotta vanha, olen vain lisännyt sinne takautuvasti kaikki yksärikirjeet koko tallin olemassaolon ajalta että olisivat kätevässä muodossa kaikkien selattavissa:D

Eli se vuosi 2005 on periaatteessa huijausta:D Mutta nuo viestit on kyllä ihan oikeasti kirjoitettu silloin, olen vaan nyt myöhemmin koonnut ne samaan paikkaan.