keskiviikkona, tammikuuta 24, 2018

Parhaaat blogitekstit 2017, feat. Virginia


© ST

Olen nykyään kovin pihalla virtuaalimaailmasta, kaikin tavoin, mutta tätä blogia seuraan kyllä aktiivisesti. Kun S esitteli mielestään parhaat blogitekstit viime vuodelta, ajattelin tehdä nyt samoin.

1. Väriteoria-sarja
Kyllä, tämä on viime vuoden parasta antia minunkin mielestäni. S on tehnyt melkoisen työn tämän väriteoria-sarjan kanssa vuoden mittaan.

2. Ionicin rotukuulumiset (ylämaanponit, wielkopolskit, welstfalenit, welsh A, B, C, D, venäjänratsuhevoset, ukrainanratsuhevoset, trakehnerit, pikkurodut, terskinhevoset)
Kuten sanoin, olen kovin pihalla asioista, jopa Ionicin asioista koska en ehdi varsinaisesti niihin puuttumaan. Siksi onkin kiva lukea näitä rotujen kuulumisia, tiedän vähän missä mennään ja mitä kaikkea uutta S on keksinyt kunkin rodun kanssa.

3. Bullet journal virtuaalihevostelun apuna
BuJo oli itselleni vieras käsite ennen tätä tekstiä, mutta tajusin tuota linkitettyä artikkelia lukiessani, että BuJo sopii virtuaalihevostelun lisäksi myös eräälle lievästi kiireiselle atk-nörtille... Vajaa vuosi kokeilua takana ja ilman ei kyllä voisi enää olla. Tällä ei tietysti ole mitään tekemistä virtuaalihevosten kanssa, mutta halusin vain kertoa.

4. Virtuaalihevostelijoiden valtakunta
Mielestäni S tavoitti tässä jotain todella olennaista!

5. Jacarandan joululahjatoiveet
Aina on hyvä hetki pienelle naurulle. Näkisin että Jacarandan ajatuksia voisimme lukea jatkossakin?

– Virginia

Ei kommentteja: