sunnuntaina, elokuuta 19, 2018

Mitä kuuluu uudenvuodenlupauksille?

Vuodenvaihteen tienoilla päätin, että nyt saavat loppua ne same-old-same-old-uudenvuodenlupaukset ja keksin jotain ihan muuta. Mitä niille kuuluu nyt?


© Karri Huhtanen

Kuvitusta blogiin
Tämä on mennyt hyvin! Likimain kaikissa postauksissa on kuva, joka liittyy jollain tavoin asiaan. Itse tykkään tästä, vaikka säännönmukaisesti revinkin hiuksia päästäni kuvituksen takia. Flickr ja Bob Langrish yleensä pelastavat. Suosikkikuvani on Mielenmaisemia ja maisemakuvauksia -tekstissä oleva kollaasikuva. Toinen suosikki on taukoilmoituksen omenapuukuva ja ehdottomasti työläin oli sisällissota-aiheinen kollaasi. Onko ahkerilla lukijoilla suosikkia? Tai inhokkia, sen puoleen?

Jotain uutta blogiin
No ei ole tullut. Vielähän tässä on aikaa petrata, mut mut.

Kisojen järjestäminen
Ensimmäiset SPC-kisat on järjestetty, joten tämä voidaan katsoa ainakin osittain täytetyksi lupaukseksi. Tai ehkä kokonaan täytetyksi, SPC:n vaivattomuuden jälkeen ei esimerkiksi ARJ-kisat nappaa.

Kuvalahjoitus Alegreen
Hups. Tämä roikkuu edelleen. Voisin toki ensimmäisen satsin laittaa menemään.

Ilmoita hevosia ktk-tilaisuuksiin
Pariin tilaisuuteen olenkin hevosia ilmoittanut ja tallista löytyy 6 kantakirjahevosta sen seurauksena. Eli joo ja aion jatkaa tätä hommaa ainakin satunnaisesti.

Laatuarvostelu enkä puhu YLAsta
Tästä sanoin jo heti alkuunsa että on ensimmäinen, josta tingin ja niin myös tein. Ei tule tapahtumaan, ei tänä vuonna eikä ensi vuosikaan välttämättä kovin hyvältä näytä. Mutta pidetään mielen päällä.

–S

Ei kommentteja: