perjantaina, elokuuta 22, 2008

Hieno ori

Bongasin hevoset.comista suvuttoman xx-laukkaoriin V For Vendettan. En tiedä noiden laukkahevosten tilannetta, mutta sen verran kuin itse olen surffaillut, suvuttomia hevosia on täysiveripuolella vain vähän. Jalostus on kuitenkin jatkunut jo sen verran että suvullisia on paljon saatavilla eikä suvuttomille taida olla paljoa kysyntää. Siksi tuon oriin löytäminen oli hieno asia.

Meillehän nimittäin juuri tuli suvuton laukkatamma Need For Speed GA ja siinä vaiheessa kun se siirtyy siitokseen, toivon totisesti että tuo ori on vielä elossa. Nuo olisivat hieno pari, vaikka ori näyttääkin kilpailleen enemmän lyhyillä tai keskimatkoilla.
Tässä kuitenkin näkee sen, miten äärettömän huono idea on merkitä vain pelkät sijoitukset näkyville. Ori on kilpaillut 23 kertaa, se näkyy statistiikoista, mutta haluaisin totisesti nähdä miten monta kertaa se on startannut milläkin tasolla ja millä matkoilla. Pelkät sijoitukset eivät anna lähellekään oikeata kuvaa hevosen kisaurasta.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tuossa rakennekuvassa on tämän vuoden Kentucky Derbyssä loukkaantunut&lopetettu tammavarsa Eight Belles. Minäkään en kyllä ymmärrä miksi pitää ilmoittaa kalenterissa vain sijoitukset! Sehän vääristää aika paljon totuutta, tosin tuolla on kyllä hyvin kaikki kisat merkitty kuitenkin statistiikkaan.