maanantaina, elokuuta 18, 2008

Kingsland

Törmäsin lokeja selaillessani uppo-outoon talliin, Kingslandiin.

Etusivulta iski heti silmiin sanat "suurtalli" ja "harvinaiset rodut". Tämän on pakko olla HYVÄ talli. Täytyy kyllä sanoa, että heinäkuun alussa aloittaneeksi talliksi jo erinomainen ja jään innolla odottamaan tallin tulevaisuutta. Roduissa Kingsland ei ole ainakaan tyytynyt harmaaseen massaan, tallilla on eriskaynponeja, kaspianponeja, kladrubeja ja herra ties mitä muuta. Ilmeisesti ja toivottavasti valikoima ei jää tähän vaan ehkäpä tallista tulee Ionicin kaltainen suurtalli. Alku ainakin on hyvä.

Mukavinta Kingslandissa on toimiva ulkoasu ja ison hevosmäärän kanssa tärkeä tekijä on se, että linkin väri vaihtuu kun sivulla on käyty. Pitkiä listoja ei kukaan jaksa muuten koluta läpi. Tallissa ei ole mitään turhaa. Etusivulla on lyhyt ja ytimekäs kuvaus tallista (isoisän virtuaaliset perintömiljoonat on täydellinen selitys kaikkeen), tuorein päivitys, muutama kiinnostava linkki. Sitten on hevossivu, sähköposti ja vieraskirja. Yksinkertaista, nerokasta ja olennaiseen keskittynyttä!

Tästä tallista tulee niin suosikki.
Ainoa mikä pelottaa on se, että se on ilmeisesti omistajan (tai vielä pahempaa: jonkun muun) domainin alla ja jos innostus loppuu ja domain irtisanotaan, Kingslandista ei jää jäljelle kuin nämä kauniit sanat.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tässähän tulee itsellekin mieli pistää suurtalli pystyyn. Onhan miulla jo yli sata virtuaalihevosta, joten ei pari sataa lisää tuntuisi varmaan vielä missään.

Kamala vaan kun mie olen laiska. Pitäisi opetella kieliä että pärjäisi, hankkia jostain hyperavaruudesta kuvia ja kaiken lisäksi tehdä hirmuinen kasa sivuja.

Ehkä mie taidan vaan pysytellä noissa yleisimmissä roduissa ja jättää fiksummille nämä hienot tapaukset. Kasvattaminenhan miua tässä eniten kiehtoisi, mutta toisaalta se taas on se haasteellisin tehtävä.

Anonyymi kirjoitti...

Kingsland vaikuttaa todella hyvältä. Mä taisin jopa myydä sinne walker- tai kladrubkasvatin, jos vain muistaisin minkä...