keskiviikkona, elokuuta 06, 2008

Hämypuro

Suurimmalle osalle ei Hämypuroa tarvitse enää esitellä, talli on toiminut enemmän tai vähemmän aktiivisesti kuulemma viitisen vuotta.

Minä en kuitenkaan Hämiksestä tiedä muuta kuin kadonneet clevelandinruunikot. Ionicin aloittaessa toimintaansa 2004 Hämypurossa kasvatettiin clevelandeja ja Ionicissakin on ollut muutamia Twilight-hevosia. Muutenkin Hämypuron tuontihevoset ovat olleet erittäin tunnettuja cleveland-kasvatuksessa, sillä kukapa ei olisi nähnyt hevosen suvuissa tällaisia nimiä kuin Saturnuksen Vuorikuusi, Passion Fruit, Fragment of a Poem tai Dobl Worshipper? Itse kuitenkin tiedän nämä hevoset vain siitä, että harhaa.net on irtisanottu eivätkä sivut toimi kuin Web Archiven kautta ja sekös harmittaa?
Hämypurosta löytyy tällä hetkellä kuitenkin eniten suomenhevosia, mutta on seassa muutama clevelandikin. Toivottavasti Britannian ihmeet pysyvät listoilla jatkossakin, koska cleveland-kasvattajia ei ole juuri yhtään nyt kun mekin olemme lopettaneet (arvatkaa tekisikö mieli aloittaa alusta?)

Ei kommentteja: