torstaina, elokuuta 21, 2008

Mikä virtuaalimaailmassa miellyttää?

Bongasinpa vaihteeksi mielenkiintoisen otsikon tylsän työpäivän ht.net-surffailullani: virtuaalimaailma, mihin kaikkeen olet tyytyväinen?. Kaiken valituksen seassa tällainen topikki tekee ihan terää.

Minä olen tyytyväinen seuraaviin asioihin:
1. se VRL:n näyttelysysteemi vaikuttaa hyvältä ja fiksulta ja jos sinne vielä Gin saadaan avustamaan, niin ei varmaan haittaa.
2. myös NJ:n uusi pitäjä herättää toiveita, vaikka mitään suuria muutoksia ei toistaiseksi taida olla tulossa. Gin olisi kiva saada tuomariksi tännekin, itse en välttämättä halua lähteä siihen hommaan.
3. kohtalaisen aktiivinen laukkatoiminta venäläisille
4. se, että täällä voi tehdä mitä itseään miellyttää ja siten, kuin itse haluaa. Ei ole varsinaisia sääntöjä, vaikka jotkut aina yrittävätkin nimettöminä kitistä että kyllä hevosia pitäisi olla vähemmän ja niillä pitäisi kisata ja pitäisi olla luonteet ja niin päin pois. Onneksi niistä ei tarvitse välittää.
5. nopea ikääntyminen mahdollistaa sen, että kasvattamisessa on oikeasti jotain järkeä lyhyelläkin aikavälillä, kun näkee kasvattejaan ja tuontejaan suvuissa ja näkee myös jonkinlaista kiertoa kun sukupolvet vaihtuvat
6. voi kasvattaa juuri niin harvinaisia tai niin yleisiä rotuja kuin vain haluaa. Ja jos ei löydy kuvia, voi aina piirtää ne (jos osaisi)
7. ei tarvitse laskea rahoja ja miettiä, riittävätkö ne tähän vai eivät
8. hevoset voi unohtaa vaikka miten pitkäksi aikaa eikä kukaan kuole tai kärsi ja vaikka ne vanhenisivatkin, voi ikääntymistä aina rukkailla
9. täällä on muutamia pitkäaikaisia, harvinaisten hevosten omistajia (Kerppa etunenässä), joiden talleja ja hevosia on aina kiva käydä katselemassa. Kuvat ovat ehdottomasti tämän harrastuksen suola!
10. pääsääntöisesti tähän ei tarvitse sijoittaa senttiäkään rahaa, kun tietokone ja nettiliittymä nyt on jo muita tarkoituksia varten. Siis ilmainen ja mukava harrastus

Jos kymmenen kohtaa pystyy jo suht nopeasti keksimään, nini eiköhän sitä enemmällä panostuksella keksisi äkkiä parikymmentäkin asiaa?

Ei kommentteja: